ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚυπριανίδης:"Μία φάση που σηκώνει μεγάλη συζήτηση"

Κυπριανίδης:”Μία φάση που σηκώνει μεγάλη συζήτηση”

Τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα Ομόνοια-Πάφος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος για τον Α’ Όμιλο, σχολίασε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου, ο πρώην διεθνής διαιτητής και αναλυτής επίμαχων φάσεων, Γιαννάκης Κυπριανίδης.

Bet on Alfa

39’ Πέναλτι για χέρι ζητά η Πάφος. Μια φάση που σηκώνει πολλή συζήτηση. Εάν λάβουμε θέση ότι το χέρι του Κούσουλου ήταν ανοιχτό και χτύπησε απευθείας πάνω σε αυτό, τότε ναι είναι πέναλτι. Πρώτα χτύπησε στο πόδι και μετά στο χέρι. Αν ο κ. Θεουλή, από όλες τις κάμερες που είχε στο γήπεδο, είδε ότι πράγματι χτύπησε πρώτα στο πόδι και μετά στο χέρι, τότε γι’ αυτό δεν κάλεσε τον διαιτητή να δώσει τη φάση. Εμάς ένα ριπλέι μας έδειξαν και ήταν και μακρινό το πλάνο. Δεν ήταν τελείως ξεκάθαρο. Φαίνεται να είναι κατευθείαν στο χέρι. Δεν μπορώ να είμαι απόλυτα βέβαιος.

48’ Πέναλτι κερδίζει η Ομόνοια. Ο παίκτης της ΑΕΚ είχε υψωμένο το χέρι στο ύψος του ώμου. Η πορεία της μπάλας ήταν προς το τέρμα. Σωστή η απόφαση.

90+6’ Πέναλτι ζητά η Ομόνοια για χέρι. Τα χέρια ήταν πίσω από το σώμα, στο πλευρό του αμυνόμενου χτύπησε η μπάλα. Σωστά δεν δόθηκε παράβαση.

Autoremarketing

Bet on Alfa