ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο άλμα που ψάχνει στα πλέι οφ

Το άλμα που ψάχνει στα πλέι οφ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στο ΓΣΠ. Πρώτο παιχνίδι του β’ γύρου της β’ φάσης, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να θέλει να κερδίσει ξανά τον Άρη και να κάνει αποφασιστικό βήμα για τον στόχο της. Εάν το πετύχει, θα ξεπεράσει τον αντίπαλό της και θα βρεθεί στις θέσεις Ευρώπης.

Bet on Alfa

Ψάχνει το βαθμολογικό άλμα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που δεν πέτυχε απέναντι σε ΑΕΚ και Πάφος FC. Τώρα είναι η ώρα, το παιχνίδι είναι κρίσιμο και το άλμα επιβάλλεται να γίνει, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να αυξήσει τις πιθανότητες διασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Παίζει στην έδρα της, μπροστά στον κόσμο της και είναι η ευκαιρία της.

Για να φθάσει στη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ, θα πρέπει να πραγματοποιήσει την τέλεια εμφάνιση, να είναι δημιουργική, αποτελεσματική και αμυντικά συγκεντρωμένη μένοντας μακριά από λάθη. Πρόκειται για παιχνίδι που θα έχει υψηλές εντάσεις, πολλά τρεξίματα και δύναμη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δώσει τον ρυθμό που επιθυμεί και τη βολεύει.

Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα, τα οποία ενδέχεται να απαντηθούν μόνο λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Σεμέδο και Χαραλάμπους επιστρέφουν, ενώ απομένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Μάθιους. Αναλόγως θα διαμορφωθεί και το πλάνο και οι αρχικές επιλογές του Αναστασίου. 

Autoremarketing

Bet on Alfa