ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα... τρέξει για τις θέσεις Ευρώπης

Να… τρέξει για τις θέσεις Ευρώπης

Το βήμα που ψάχνει το τελευταίο διάστημα, για να βρεθεί στις θέσεις Ευρώπης, θα θελήσει να κάνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ με αντίπαλο τον Άρη στο ΓΣΠ. Παίζει στην έδρα της, μπροστά στον κόσμο της και επιβάλλεται να έχει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και κυρίως το νικηφόρο αποτέλεσμα. Με νίκ θα βρεθεί στην τρίτη θέση, αφού θα ξεπεράσει τον αντίπαλό της.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, σ’ ένα παιχνίδι υψηλών εντάσεων, θα πρέπει να δείξει πόσο πολύ θέλει τη νίκη και το άλμα στα πιο ψηλά. Δεν το πέτυχε προηγουμένως, σήμερα όμως επιβάλλεται να το κάνει, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει και δυναμική για τη συνέχεια. Άλλωστε, την Τετάρτη θα κληθεί να δώσει τον πρώτο ημιτελικό και πάλι με τον Άρη εκτός έδρας.

Η δύναμη και η ταχύτητα, είναι στοιχεία που επιβάλλονται στο σημερινό ματς αν κρίνουμε από το παιχνίδι του αντιπάλου. Επίσης, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια είτε τα κέρδισε είτε όχι η ΟΜΟΝΟΙΑ, θα πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένη, δημιουργική και αποτελεσματική. Η εμφάνισή της θα πρέπει να φθάσει σε υψηλά στάνταρ, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας.

Δεδομένες οι αλλαγές στα ακραία μπακ, με τους Μάθιους και Χαμάς να είναι εκτός αποστολής. Οι Ψάλτης και Σιπριάνο φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι να καλύψουν τις δύο θέσεις. Ακόμη, Χαραλάμπους και Σεμέδο επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa