ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤα πόδια στο έδαφος και πάμε στο επόμενο!

Τα πόδια στο έδαφος και πάμε στο επόμενο!

Η μεγάλη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στον Άρη και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, καθώς επίσης και η απρόσμενη ήττα χθες του Αποελ από την Ανόρθωση στο Γ.Σ.Π άνοιξε για τα καλά την όρεξη του λαού, ο οποίος δείχνει να πιστεύει ότι η ομάδα μας μπορεί για το κάτι παραπάνω την φετινή σεζόν.

Bet on Alfa

Παρόλα αυτά η υπόθεση πρωτάθλημα ακόμη δεν εξαρτάται από τα δικά μας πόδια, ως εκ τούτου ας παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον ρεαλιστικό μας στόχο που είναι η έξοδος στην Ευρώπη, και η παρουσία μας στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου, κι αν έρθει κάτι άλλο είναι καλοδεχούμενο.

Πλέον η προσοχή είναι στραμμένη μόνο στο παιχνίδι με τον Άρη στην Λεμεσό την ερχόμενη Τετάρτη για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανεβάζει από σήμερα ρυθμούς στην προετοιμασία της.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα όσον αφορά τους τραυματίες. Ως γνωστόν Μάθιους και Χαμάζ έμειναν εκτός στο ντέρμπι του Σαββάτου και αναμένουμε σήμερα να δούμε ποια η κατάσταση τους και αν θα προλάβουν το παιχνίδι Κυπέλλου, ενώ μεγάλη αγωνία υπάρχει για τον Φαμπιάνο, καθώς το Σαββάτο αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο στο 34ο λεπτό, με τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να περιμένουν σήμερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Autoremarketing

Bet on Alfa