ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΒρε δες εκεί έναν «αππωμένο» - Του Γιώργου Νικολάου

Βρε δες εκεί έναν «αππωμένο» – Του Γιώργου Νικολάου

«Ήμουν τον τελευταίο καιρό σε προσπάθεια να βρω τον εαυτό μου».

Bet on Alfa

«Το γκολ ανήκει το μισό στον Χάμπο».

«Θέλω να σκοράρω τα απλά γκολ για να βοηθώ»

«Πρέπει να δουλέψω διότι ξέρω τις δυνατότητες μου»

«Απογοήτευσα αρκετούς τον τελευταίο καιρό και θα προσπαθήσω»

Όλες αυτές είναι ατάκες από τον Ανδρόνικο Κακουλλή. Ένα παιδί που νιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ. Όχι ποδοσφαιρικά. Αυτό το έκανα αρκετές φορές. Αυτή την φορά νιώθω ότι πρέπει να το κάνω σε θέμα χαρακτήρα. Κι ας μην μίλησα ποτέ μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο.

Αρκετοί τον είχαν κατηγορήσει, ότι είχε «αππωθεί», ότι καβάλησε το καλάμι και όλα αυτά. Το να κρίνεις ένα παίκτη ποδοσφαιρικά είναι ένα. Το να κρίνεις τον χαρακτήρα του, χωρίς να έχει δώσει δικαιώματα, είναι άλλο.

Διαβάζοντας τις πιο πάνω ατάκες, αλλά βλέποντας κιόλας το πρόσωπο του την ώρα που τις έλεγε, διερωτώμαι ποιος πιστεύει ότι το συγκεκριμένο παιδί είναι «αππωμένο» και πήραν τα μυαλά του αέρα κ.τ.λ. Εγώ πάντως σε αυτές τις δηλώσεις είδα ένα παιδί να απολογείται που απογοήτευσε κάποιους και να δείχνει συνειδητοποιημένο για το ότι πρέπει να δουλέψει περισσότερο. Παράλληλα ομολόγησε ότι δεν ήταν καλά και προσπαθούσε να βρει τον εαυτό του. Συγνώμη αγαπητοί «δικαστές», αλλά θέλει πολλά κότσια να βγεις στην κάμερα να απολογηθείς δημόσια και να πεις όλα αυτά. Ένα… «αππωμένο» δεν θα το έκανε ποτέ.

Αυτά όσον αφορά το θέμα χαρακτήρα. Τώρα αν θέλετε να το πάμε και ποδοσφαιρικά, αν και τα έχω πει ξανά θα κλείσω με ένα στατιστικό. 11 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις για την Ομόνοια. Οκ, πέρασε περίοδο ντεφορμαρίσματος κ.τ.λ, αλλά εξακολουθεί να έχει αυτά τα στατιστικά. Στήριξη θέλει και στο τέλος της ημέρας γιατί να μην την έχει.

*Στον τελευταίο πανηγυρισμό, έκλεισε το στόμα, παλαιότερα έκλεισε τα αυτιά, ενδεχομένως στον επόμενο να κλείσει τα μάτια και ο νοών νοείτω…

Γιώργος Νικολάουwww.protathlima.com

Autoremarketing

Bet on Alfa