ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΦωνή Λαού:"Κι αν στην ζωή άλλαξαν όλα..."

Φωνή Λαού:”Κι αν στην ζωή άλλαξαν όλα…”

Καλησπέρα στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ
Θέλω να πω 3-4 πράγματα που εγω πρωσοπικά ότι είναι καλό να υπάρχουν στην μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου.
Είναι καθαρά προσωπικές μου απόψεις και ελπίζω να αρέσουν και να τις ακούσουν οι αρμόδιοι.

Bet on Alfa

Πρώτο:
Η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει το δικο της summer school το καλοκαίρι. Τα χιλιάδες ομονοιατικα που παν στο κάθε χρόνο summer school να μπορουν να έρχονται στο δικο της ομάδας τους. Να εχει διάφορες δραστηριότητες (ποδόσφαιρο, πισινά κτλ) αλλά παράλληλα να μαθαίνουν για την ιστορία και για την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να έρχονται 2 3 ποδοσφαιριστές κάθε εβδομάδα κτλ να έχουν άμεση επαφή οι μικροί μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο θα έχει και οικονομικό κέρδος η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα προωθούν και οι μικροί ακόμα παραπάνω.

Δευτερο:
Το Σωματείο στην Παπανικολή θυμίζει ένα καφενείο που σερβίρει 2 3 φαγητα που γενικά είναι ένα μέρος ακατάλληλο για ηλικίες 50 χρόνων και κάτω. Πρόταση μου το μπουφέ του Σωματείου να το αναλάβουν άνθρωποι με πιο νεαρή ηλικια και να σερβιρεί φαγητά στυλ μπυραριας (μπερκερ, μπριζόλες κτλ) και να εχει και σελιδα στο facebook και στο instagram που να δουλεύει καθημερινά και να διαφημίζει το περιβάλλον.
Επίσης να κάνει το Σωματείο διάφορες δραστηριότητες μια φορα τον μήνα όπως τόμπολα ΟΜΟΝΟΙΑ, μουσική βραδιά ΟΜΟΝΟΙΑ. Να γίνει το στέκι του κάθε Ομονοιάτη όχι μόνο οταν παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλ και για να πηγαίνει να βλέπει για παράδειγμα, champions leange ή άλλους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Τριτο:
Green boutique. Προσωπίκη μου άποψη είναι οτι η μπουτικ της ομάδας μας δεν αντιπροσωπεύει το μεγαλειο της. Περιορισμενος ρουχισμός τίποτα το ιδιαίτερο. Για εμένα χρειάζεται επείγον τεράστια αναβαθμιση. Να εχει ο Ομονοιάτης επιλογές περισσότερες..

Τεταρτο:
Άλλα τμήματα του ΑΣΟΛ. Για εμένα είναι απογοητευτική η προσέλευση και στήριξη του Πρασίνου Λαού. Όχι από τα οργανωμένα σύνολα αλλά απο τον υπόλοιπο κοσμο. Για εμένα μια καλή ιδέα για να αγκαλιάστουν περισσότερο τα κλειστά απο τον κόσμο είναι να υπάρχει πάντα στα εντός έδρας τραπεζάκι με ενα υπάλληλο της Green Boutique.
Σε όλα τα εντός έδρας κλειστά να μπορεί ο Ομονοιάτης να έρθει να αγορασει ρούχα κτλ. Αυτό πιστεύω θα δώσει περισσότερη ζωντάνια στα γήπεδα.
Επίσης κάτι που γινόταν και παλιά και σταμάτησε. Στα κρίσιμα παιχνίδια φούτσαλ βολλευ που διεκδικούμε το τρόπαιο ή σε ένα σημαντικό ντέρμπι, οι ποδοσφαιριστές και προπονητές των ακαδημιών ποδοσφαίρου να επιβάλλεται να έρθουν μαζί και να φορούν τις φανέλες της αποστολής των ακαδημιών.
Επίσης όπως έγινε στην φιέστα που ήρθαν ποδοσφαιριστές, αυτό να γίνεται σχεδόν σε όλα τα κλειστά με την σειρά. Να έρχονται 2 ποδοσφαιριστές κάθε φορά για παράδειγμα και αυτό να το ανακοινώνει και η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ οτι πχ. σήμερα στο φούτσαλ θα είναι μαζί μας ο Χάμπος και ο Κακουλλής. Τούτα τα μικρλα μικρά θα δώσουν ζωντάνια στα άλλα αθλήματα.

Κι αν στη ζωή άλλαξαν όλα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από όλα!

Φίλιππος

Autoremarketing

Bet on Alfa