ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟGazzetta.gr: Η ΟΜΟΝΟΙΑ Θέλει τον Αλιούμ, όχι όμως με...

Gazzetta.gr: Η ΟΜΟΝΟΙΑ Θέλει τον Αλιούμ, όχι όμως με λεφτά που ζητά η Χάμαρμπι

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ φιλοξενεί η ιστοσελίδα Gazzetta Cyprus,  για την πρόθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αποκτήσει ο Αλιούμ, με δικούς της όμως οικονομικούς όρουε:

Bet on Alfa

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, η Ομόνοια προτίθεται να πληρώσει ώστε να κάνει δικό της τον Αλιούμ, σίγουρα όμως όχι το ποσό των 350.000 ευρώ που γράφεται στο εξωτερικό.
Δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για πρόθεση της Ομόνοιας να πληρώσει περί τις 350.000 ευρώ, ώστε να πάρει τα δικαιώματα του Σαϊντού Αλιούμ.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, οι «πράσινοι« ναι μεν θέλουν να κάνουν δικό τους τον Καμερουνέζο, με τους δικούς τους οικονομικούς όρους όμως.

Είναι -σχεδόν- δεδομένο δηλαδή πως δεν θα πληρώσει το παραπάνω ποσό (350.000), αλλά προτίθεται να δώσει σχεδόν 100.000 ευρώ λιγότερα. Ειδάλλως, ίσως να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Να σημειώσουμε πάντως πως ο παίκτης έχει άριστη σχέση τόσο με την διοίκηση όσο και με τον προπονητή, και ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Autoremarketing

Bet on Alfa