ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠερισσότερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα την Κυριακή

Περισσότερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα την Κυριακή

Ένα από τα κλειδιά των επιτυχιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της, είναι και η σταθερότητα στις επιλογές στο αρχικό σχήμα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλησε και με αυτό τον τρόπο να περάσει τη φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού, ώστε οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται εάν είναι δυνατόν με κλειστά μάτια. Και το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό.

Bet on Alfa

Για να προβεί σε αλλαγές, αυτές πρέπει να είναι αναγκαστικές. Ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε θα είναι περισσότερες. Ο Ουζοχο θα διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια αφού ο Φαμπιάνο δεν θα είναι και πάλι σε θέση να αγωνιστεί. Αυτή τη φορά απουσιάζει ο Κούσουλος λόγω καρτών, με τον Μπασιρού να παίρνει τη θέση του στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Στεπίνσκι διεκδικεί εκ νέου τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, ενώ έτοιμοι και με καλές πιθανότητες να επιστρέψουν στην ενδεκάδα είναι και οι Χαμάς και Μάθιους. Επίσης, ο Αλιούμ μετά και το γκολ που πέτυχε επί του Άρη έχει τις δικές τους πιθανότητες.

Το γεγονός ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει επιλογές και κυρίως σε πλήρη ετοιμότητα, είναι ένα από τα θετικά της προσπάθειάς της στα τελευταία δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μπαίνει ένας, βγαίνει άλλος και η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει άψογα, να μην χάνει από τη συνοχή της. 

Autoremarketing

Bet on Alfa