ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜε μια αναγκαστική αλλαγή και μια βάση πλάνου (Πιθανή...

Με μια αναγκαστική αλλαγή και μια βάση πλάνου (Πιθανή εντεκάδα)

Τα δεδομένα πλέον έχουν διαμορφωθεί με την ανακοίνωση της αποστολής για το σημερινό αγώνα κόντρα στην Ανόρθωσης με τους Φαμπιάνο, Κασάμα και Λανγκ να μένουν εκτός λόγω των τραυματισμού, και τον Κούσουλο να είναι παροπλισμένο λόγω καρτών.

Bet on Alfa

Με αυτά τα δεδομένα ο κύριος Αναστασίου ο Ελλαδίτης θα προβεί σίγουρα σε μια αναγκαστική αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ουζόχο, αφού όπως προαναφέραμε ο Φαμπιάνο ταλαιπωρείται από θλάση στους κοιλιάκους. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα δούμε σε ακόμα ένα παιχνίδι τους Παναγιώτου και Κουλιμπαλί. Δεξιά το πιο πιθανόν θα δούμε ξανά τον Μίλετιτς ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που αγωνίστηκε με τον Άρη. Κάτι τέτοιο ισχύει και με τον Σιπριάνο ο όποιος βάζει σοβαρή υποψηφιότητα να παραμείνει στο αρχικό σχήμα, παρά την επιστροφή Χαμάς.

Στον άξονα η τριπλέτα που θα δούμε θα είναι Χάμπος – Μπασιρού – Μπεζούς

Αριστερά στην επίθεση θα ξεκινήσει ο Σεμέδο, ενώ θεωρούμε πως δεξιά ο κύριος Αναστασίου θα επιλέξει και πάλι τον ανεβασμένο Σίμιτς.

Στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφουν και θα αγωνιστεί ο Στεπίνσκι, ως βασικός αυτή την φορά, με τον Ανδρόνικο το πιο πιθανόν να μένει στον πάγκο

Πιθανή εντεκάδα: Ουζόχο, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Μίλετιτς, Σιπριάνο, Χάμπος, Μπασιρού, Μπέζους,Σεμέδο, Σίμιτς, Στεπίνσκι

Autoremarketing

Bet on Alfa