ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆρχισαν οι παραιτήσεις διαιτητών - Πρώτος στον χορό ο...

Άρχισαν οι παραιτήσεις διαιτητών – Πρώτος στον χορό ο Αιμίλιος Χριστοφή

Εδώ και αρκετές ημέρες διαδίδεται η φήμη πως διαιτητές βιώνουν το αίσθημα της αδικίας από τον επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας, Ντομένικο Μεσίνα και διαπιστώνοντας πως δεν υπάρχει αξιοκρατεία και σωστή αξιολόγηση, τόσο στους ορισμούς όσο και στις αποφάσεις του, δεν θέλουν να συνεχίσουν πλέον στο χώρο.

Bet on Alfa

Ο Αιμίλιος Χριστοφή, είναι ο πρώτος διαιτητής που εκφράζεται δημόσια και αποκαλύπτει ότι αποχαιρετά το χώρο της διαιτησίας.

H ανάρτηση του στα ΜΚΔ με την απόφαση του:

Το ημερολόγιο έγραφε 24/9/2008. Μια μέρα μετά τα γενέθλια μου έβαζα για πρώτη φορά τα ρούχα του διαιτητή και μια σημαία στο χέρι για να μπω στον πρώτο μου αγώνα σαν βοηθός διαιτητή.

Ακολούθησαν χιλιάδες αγώνες στο πέρασμα 16 ολόκληρων χρόνων από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΚΟΠ μέχρι και τις επαγγελματικές κατηγορίες. Με ορισμό μου σε τελικό κυπέλλου μικρών κατηγοριών, με επιλογή μου σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πανεπιστημιακου αθλητισμού σαν διαιτητής στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας διευθύνοντας και τους 2 ημιτελικούς.

Πάντα προσπαθώντας να είμαι δίκαιος και αντικειμενικος να δίνω αυτό που βλέπω ητε σωστό ητε λάθος. Ήρθε η στιγμή να πω το δικό μου αντίο στο χώρο της Διαιτησίας.

Την προηγούμενη Παρασκευή έχω αποστείλει την πρόθεση μου να παραιτηθώ.
Θέλω να ευχαριστήσω τον πρώτο μου μέντορα στο χώρο κύριο Ανδρέα Μιχαήλ που ήταν πραγματικά δεύτερος πατέρας πρώτα και μετά δάσκαλος καθώς επίσης και τον κύριο Τσαγγάρη Μάριο αφού ήταν ο άνθρωπος που με επέλεξε να είμαι ο ένας από τους τέσσερις διαιτητές που επιλέχθηκαν στο πρώτο Cy Core με κύριο ομιλητή τον κύριο Βασάρα.

Σίγουρα ευχαριστώ τον πατέρα μου Χριστάκη Χριστοφή που ήταν ο βασικός μέντορας σε αυτά τα 16 χρόνια πορείας μου στο χώρο.

Κέρδισα φίλους και εμπειρία που σίγουρα με κάνει σοφότερο για το μέλλον.

Autoremarketing

Bet on Alfa