ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈκλεισε ραντεβού στον τελικό και περιμένει αντίπαλο

Έκλεισε ραντεβού στον τελικό και περιμένει αντίπαλο

*Μέγας χορηγός μετάδοσης: Novibet | Xορηγός μετάδοσης: CablenetSports | Υποστηρικτής: Πράσινη Κερκίδα

Bet on Alfa

ΟΜΟΝΟΙΑ και Άρης έμειναν στο 0-0, στο επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου, για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κλείνει ραντεβού στον μεγάλο τελικό της 18ης του Μάη και να περιμένει τον αντίπαλο της που θα βγει σε λίγη ώρα από το ζεύγαρι Απόλλωνας – Πάφος.

Ο Άρης μπήκε επιθετικά στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ αμύνθηκε πολύ καλά και δεν έδωσε δικαίωμα στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” να φτιάξει φάσεις και να απειλήσει την έστια του Ουζόχο.

Μάλιστα όσο περνούσε ο χρόνος και με τον Άρη να βγάζει πολλούς ποδοσφαιριστές η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε αρκετές εύκαιριες στην κόντρα, για να σκοράρει και να σκοτώσει το παιχνίδι. Πιο κραβγαλέα αυτή του Κακουλλή, όταν πέρασε και τον Βανά Άλβες όμως την τελεύταια στιγμή ποδοσφαιριστής του Άρη έσωσε προ της γραμμής.

Το δεύτερο μέρος κύλησε με τον Άρη να γυροφέρνει την περιοχή της ομάδας μας, όμως δεν έγινε ιδιαίτερα επικίνδυνος, πέραν από μια δύο περιπτώσεις. Όσο περνούσε ο χρόνος, δόθηκε η εύκαιρια στον Γιάννη Αναστασίου να ξεκουράσει και κάποιους παίκτες ενόψει της Κυριακής. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα μας , να πανηγυρίζει μαζί με τον λαό της την πρόκριση.

OMONOIA: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Αλιούμ, Μπασιρού, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Χαραλάμπους.

Στον πάγκο οι: Παπαστυλιανού, Κελεπέσιης, Ψάλτης, Μάθιους, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Λέζιακς, Σίμιτς, Χαμάς, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή. 

Άρης: Βανά, Μπένγκτσον, Μπράουν, Κακόριν, Γκομίς, Μάτισικ, Μαγιαμπέλα, Γιαγκό, Νίκολιτς, Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς.

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μουσούντα, Μποακί, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Αμπουμπακάρ, Σανέ, Σζόκε, Μοντνόρ, Σεμέδο

Διαιτητής: Fahndrich Lukas Thomas
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηρακλής
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Tschudi Leonce Lionel
AVAR: Τεχράνυ Ανδρέας
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa