ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧωρίς να σκορσαριστεί...

Χωρίς να σκορσαριστεί…

Για τρίτη σερί σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ προκρίνεται στον τελικό του Κυπέλλου Coca-Cola και για τρίτη σερί σεζόν θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο που θα είναι το 17ο στην ιστορία της. Ο αντίπαλος της στον μεγάλο τελικό, η Πάφος FC είναι πρωτάρα σε όλα αυτό το σκηνικό, παρόλα αυτά διαθέτει την ποιότητα να κάνει την ζημιά, και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη για την μεγάλη πρόκληση της 18ης του Μάη.

Bet on Alfa

Oυσιαστικά η δουλειά για την ομάδα μας έγινε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, στο “Αλφά Μέγα” καθώς δεν είναι υπερβολή να πουμέ πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χτον χθεσινό αγώνα δεν σκορσαρίστηκε ούτε δεύτερολεπτό. Θα μπορούσε, μάλιστα, να φτάσει και σε δεύτερη νίκη, αλλά δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, αλλά να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ του πρώτου αγώνα, και να πάρει την πρόκριση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχειρίστηκε με μαεστρία την αναμέτρηση και θα μπορούσε να σκοράρει όπως προαναφέραμε σε μια – δυο ευκαιρίες, ενώ ο Άρης το μόνο που έκανε ήταν να γυροφέρνει την εστία του Ουζόχο χωρίς όμως να γίνει επικίνδυνος.

Η ομάδα μας πλέον κρατάει το εισιτήριο του τελικού στα χέρια της, και πλέον γυρίζει σελίδα, επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και όταν έρθει η ώρα θα επικεντρωθεί στον μεγάλο τελικό της 18ης του Μάη.

Autoremarketing

Bet on Alfa