ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣε ένα "μικρό" ρόστερ όταν λείπουν Μπεζούς και Κουλιμπαλί...

Σε ένα “μικρό” ρόστερ όταν λείπουν Μπεζούς και Κουλιμπαλί έχεις θέματα!

Σίγουρα ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη, όμως αν κάποιος προσπαθήσει να σκιαγραφήσει το που ύστερησε η ΟΜΟΝΟΙΑ στον χθεσινό αγώνα θα βρει κάποια σημαντικά στοιχεία, τα οποία καταδεικνύουν πόσο της έλειψε ο Μπεζούς, από το παιχνίδι της.

Bet on Alfa

Πέραν της κούρασης και της έλλειψης φρεσκάδας από όλους της τους ποδοσφαιριστές στον χθεσινό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούσεν να κρατήσει μπάλα στον άξονα και να ηρεμήσει το παιχνίδι της, ενώ παράλληλα της έλειπε και η φαντασία και το απρόβλεπτο παιχνίδι που μπόρει να προσφέρει ο Ουκρανός.

Επίσης το γεγονός ότι έλειπε χθες και ο Κουλιμπαλί, η ΟΜΟΝΟΙΑ δυσκολεύοταν να ξεκινήσει το παιχνίδι από πίσω ενώ ξεκάθαρα έλειψε και η ταχύτητα του, αλλά και το ύψος του στην άμυνα.

Γενικά σε ένα ελλειπές ρόστερ, φάνηκε ότι όταν λείπουν Μπεζούς και Κουλιμπαλί έχει θέματα, και είναι όλα αυτά που έλεγαν όλοι από την αρχή της σεζόν, ότι δηλαδή όταν θα έρθουν απουσίες, η ομάδα θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Κι αυτό φάνηκε χθες. Αυτό που έχει σημασία είναι ο Γιάννης Αναστασίου να βρει τις λύσεις τόσο για το αιώνιο ντέρμπι της Κυριακής, όσο και για τον μεγάλο τελικό της 18ης του Μάη.

Autoremarketing

Bet on Alfa