ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆσπιδα στους παίκτες του ο Αναστασίου!

Άσπιδα στους παίκτες του ο Αναστασίου!

Για κάποιους μπορεί να έκανε το αυτονόητο ο Γιάννης Αναστασίου στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, για έμας όχι. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ως εμπείρος πλέον στο Κυπριακό ποδοσφαιρσό γνωρίζει πολύ καλά πόσο εύκολα αλλάζει συμπεριφορά μερίδα κόσμου, και από την αποθέωση πριν λίγες ημέρες, μπορεί να περάσει στο κατσάδιασμα μέσα σε μια στιγμή.

Bet on Alfa

Ο κύριος Αναστασίου ξέρει πολύ καλά πως στην τελεύταια στροφή αυτό που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές του είναι καλή ψυχολογία. Κι αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα του Δανού διαιτητή στην “Αρένα” φρόντισε να τους στείλει μηνύματα ισχυρά, και να τους κρατήσει σε εγρύγορση, και να τους υπενθυμίσει πως μπορούν. Άλλωστε αυτοί με την απόδοση τους ανέβασαν τις προσδοκίες.

Διαβάστε την αναφορά του κύριου Αναστασίου:

«Δεν μπορώ να αναιρέσω την προσπάθεια που κάνουν εδώ και 8-9 βδομάδες τα παιδιά. Δεν έχω παράπονο. Ξεκίνησε μια προσπάθεια που δεν περίμενε κανείς.Τα παιδιά με την απόδοση τους ανέβασαν τις προσδοκίες. Δείξαμε όταν δουλεύουμε σκληρά και πειθαρχία μπορούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα και το ρόστερ είχε μικρύνει. Το σημαντικό είναι από αύριο να δούμε ποιοι παίχτες είναι υγιείς και σε τι κατάσταση είναι για να μπορέσουμε να κάνουμε το πλάνο της Κυριακής».

Autoremarketing

Bet on Alfa