ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚαι μέσα σε όλα αυτά χρειάζεται και σωστή διαχείριση...

Και μέσα σε όλα αυτά χρειάζεται και σωστή διαχείριση μέχρι τον τελίκο!

Δυστυχώς ή εύτυχως τα συνεχόμενα παιχνίδια, σε συνδιασμό με τους σοβαρούς τραυματισμών ποδοασφαιριστών κλειδιά για την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ, έχουν ως αποτέλεσμα της τελεύταιες δύο εβδομάδες η ομάδα μας να βγάζει μια κούραση στον αγωνιστικό χώρο.

Bet on Alfa

Το φαινόμενο εμφανίστηκε με την Ανόρθωση, όμως η νίκη στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” επισκίασε αυτό το φαινόμενο. Προχθές όμως κόντρα στην ΑΕΚ, βλέπαμε από το πρώτο δεκάλεπτο πως κάτι δεν πήγαινε καλά . Κι όσο περνούσε ο χρόνος τα πράγματα γίνοντας χειρότερα. Η ήττα με κατεβασμένα τα χέρια ήρθε δικαιολογημένα βάση αυτής της εικόνα, και αυτό που ελπίζουμε είναι ο Αναστασίου να βρει τον τρόπο να διαχειριστεί την κατάσταση.

Ναι μεν η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στο Αποελ πρέπει να τα δώσει όλα, τόσο για να κλειδώσει την τρίτη θέση, όσο και για το γόητρο, από την άλλη όμως δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να χάσουμε άλλον ποδοσφαιριστή λόγω τραυματισμου ενόψει του μεγάλου τελικού.

Ήδη η απουσία του Μπεζούς αποτελεί μεγάλο πλήγμα, και όποιαδήποτε άλλη απώλεια, ειδικά ποδοσφαιριστή στον άξονα ίσως να είναι κατασστροφική.

Autoremarketing

Bet on Alfa