ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟι στόχοι είναι εκεί και την περιμένουν

Οι στόχοι είναι εκεί και την περιμένουν

Ο στόχος του πρωταθλήματος μπορεί να χάθηκε, άλλωστε οι πιθανότητες ήταν λιγότερες εξ αρχής σε σχέση με τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις ένα και δύο, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στόχους, είναι εκεί και την περιμένουν να τους υλοποιήσει.

Bet on Alfa

Και εξηγούμαστε: η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει και επιβάλλεται να βρίσκεται εντός τριάδας, ώστε να διασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Άρα θα πρέπει να ψάξει τις νίκες στα τελευταία δύο ματς, με τον Αποέλ και την Πάφος FC. Την ίδια ώρα, ο τρίτος διαδοχικός τελικό κυπέλλου την περιμένει στις 18 Μαΐου, ώστε να διεκδικήσει και να σηκώσει τρίτη στη σειρά κούπα.

Με τα πιο πάνω γίνεται αντιληπτό πως, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλά κίνητρα και γύρισε ήδη σελίδα. Το ματς με την ΑΕΚ ανήκει στην ιστορία. Δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε, έμεινε από δυνάμεις, από επιλογές, όμως τώρα με μια βδομάδα προπονήσεων και χρόνου για φρεσκάδα, θα πρέπει με τον Αποέλ να δείξει το πρόσωπο των αγώνων που προηγήθηκε της μάχης στην Αρένα.

Επιστρέφει ο Κουλιμπαλί και θα ηγηθεί της αμυντικής γραμμής, ενώ ενδέχεται να είναι διαθέσιμος και ο Φαμπιάνο. Σαφώς και η απουσία του Μπέζους είναι μεγάλη, όμως ο Αναστασίου θα πρέπει να βρει την πιο ιδανική λύση για να καλύψει το κενό του. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι παρών στο ΓΣΠ την Κυριακή και θα αναμένει νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου, για τους βαθμούς και το γόητρο.

Autoremarketing

Bet on Alfa