ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο Κύπελλο ασφαλώς πιο ελκύστικο όσον αφορά την Ευρώπη!

Το Κύπελλο ασφαλώς πιο ελκύστικο όσον αφορά την Ευρώπη!

Διαβάζοντας τον οδικό χάρτη για την συμμετοχή των Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, είναι εμφανέστατο πως η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί την μεγαλή πρόκληση για την ΟΜΟΝΟΙΑ, από την στιγμή μάλιστα που βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φιναλιστ. Ναι μεν είναι καλό να κλειδώσουμε την Ευρωπαϊκή μας συμμετοχή μέσω πρωταθλήματος (γιατί σε ένα τελικό όλα μπορούν να συμβούν), όμως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κατακτήσει το Κύπελλο, τότε θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην Ευρώπη.

Bet on Alfa

Ως κυπελλούχος η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αρχίσει από τον Α΄ προκριματικό του Europa League, όπου θα βρίσκεται στους ισχυρούς, με πιθανές αντιπάλους κυπελλούχους από χώρες όπως Κόσοβο, Μολδαβία, Σλοβενία κτλ. Ως εκ τούτου βάση πιθανότητων θα έχει την εύκαιρια να προκριθεί σίγουρα στον επόμενο γύρο, (όπου πιθανόν να βρίσκεται στο γκρουπ τον αδυνάτων) όμως θα έχει και το μαξιλαράκι στην συνέχεια αν αποκλειστεί να συνεχίσει στον Γ’ γύρο των προκριματικών του Εuropa Conference League ως δυνατή.

Aν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατακτήσει το Κύπελλο αλλά βγει Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, θα αρχίσει από τον Β’ προκριματικό γύρο του Conference League και θα είναι ισχυρη σε Β΄ και Γ΄ προκριματικό γύρο.

Autoremarketing

Bet on Alfa