ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈχει πολλά να σκεφτεί για να καταλήξει ο Αναστασίου!

Έχει πολλά να σκεφτεί για να καταλήξει ο Αναστασίου!

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει να διαχειριστεί τρεις πολύ κρίσιμες εβδομάδες και να καταφέρει να κλείσει την σεζόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ με θετικό πρόσημο. Αρχής γενομένης από το αιώνιο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής, μέχρι και τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου της 18ης του Μάη απέναντί στην Πάφο.

Bet on Alfa

Ο Ελλαδιτης τεχνικός από την μια θα πρέπει να κάνει κινήσεις που δεν θα στοιχίσουν βαθμολογικά στην ομάδα, η οποία θέλει να κλειδώσει την Ευρωπαϊκή της συμμετοχή μέσω πρωταθλήματος και να μην ρισκάρει, κι από την άλλη δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει άλλους ποδοσφαιριστές ενόψει του τελικού, καθώς στις 18 του Μάη κρίνεται ένας τίτλος.

Στο αυριανό ντέρμπι με το Αποελ ίσως δούμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα έχει ξανά στην διάθεση του τον Κουλιμπαλί που σίγουρα θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Έτσι θα παίξει το σενάριο να δούμε τον Μίλετιτς ξανά στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Μάθιους, χωρίς φυσικά αυτό να είναι δεδομένο.

Στην μεσαία γραμμή, δεν αποκλείεται να δούμε τον Σίμιτς να παίρνει ρόλο επιτελικού μέσου και ενδεχομένως τον Μπασιρού να μένει στον πάγκο σε μια προσπάθεια να γίνει πιο δημιουργική η ομάδα.

Επίσης στην κορυφή της επίθεσης ο προπονητής έχει ευχάριστο πονοκέφαλο, και ίσως δούμε έναν εκ των Κακουλλή ή Μπάκιτς να παίρνουν φανέλα βασικού στην θέση του Στεπίνσκι.

Βέβαια όλα αυτά είναι σενάρια. Να ολοκληρωθεί απόψε η προετοιμασία και αύριο θα επανέλθουμε με τα πιθανά σενάρια, αφού βεβαιωθούμε πως δεν θα προκύψουν αλλά θέματα με απουσίες.

Autoremarketing

Bet on Alfa