ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΘα παίξει ο ΟΦΗ στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Θα παίξει ο ΟΦΗ στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Όπως σας ενημερώσαμε το πρωί δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας sporttime.gr έκανε λόγω για ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Μαυροβούνιο μέσο του ΌΦΗ Μάρκο Μπάκιτς, ο οποίος είναι ένας καθαρόαιμος Box – To – Box ποδοσφαιριστής.

Bet on Alfa

Ο Μαυροβούνιος συνεργάστηκε με τον Λιθουανό Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις μαζί του, και πολύ καλές εντυπώσεις για τις ικανότητες του και το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα μας.Το ζήτημα είναι ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είναι εύκολη περίπτωση, καθώς δεν μένει ελεύθερος μετά το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο. Για να τον αποκτήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να τα βρει με την ομάδα της Κρήτης.

Πάντως πληροφορίες του Omonoia24 αναφέρουν πως δεν είναι μόνο ο Μπάκιτς που βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Νταμπράουσκας από τον ΟΦΗ αλλά υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που ίσως ενδιαφέρουν, ενώ πηγές μας αναφέρουν πως υπάρχουν ήδη συζητήσεις με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή εκτός του Μπάκιτς.

Βέβαια μέχρι τις 18 του Μάη αλλά και την λήξη του Ελληνικού Πρωταθλήματος δεν αναμένονται εξέλιξεις. Τα νεότερα θα προκύψουν προς το τέλους του μήνα, όταν θα αρχίσει να ζεσταίνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την νέα χρονιά.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η πρώην ομάδα του νέου προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παίξει αρκετά στο ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το φετινό καλοκαίρι.

Η λογική λέει πως ΝΑΙ!

Autoremarketing

Bet on Alfa