ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα πιστέψουν περισσότερο στους εαύτους τους (A' ημίχρονο)

Να πιστέψουν περισσότερο στους εαύτους τους (A’ ημίχρονο)

*Μέγας χορηγός μετάδοσης: Novibet | Xορηγός μετάδοσης: CablenetSports | Υποστηρικτής: Πράσινη Κερκίδα

Bet on Alfa

ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποελ βρίσκονται στο 0-0 στο Α’ ημίχρονο του αγώνα στο Γ.Σ.Π για τη 9η αγωνιστική των Play – Off του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας σε ένα ημίχρονο που προσπάθησε να επιτεθεί ορθόδοξα στην μεγαλύτερη διάρκεια, φτάνοντας στο περιοχή του Αποελ το μυαλό δεν ήταν καθαρό με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές προϋποθέσεις και να μην γίνει τελική προσπάθεια στην εστία του Μπέλετς, πέραν από ένα μακρινό σουτ του Κούσουλου.

Από την άλλη το Αποελ, ειδικά στην κόντρα είναι πολύ επικίνδυνο, με τον Εντογκαλά αιχμή του δόρατος να δημιουργεί πολλά προβλήματα. Οι γαλαζοκίτρινοι έφτιαξαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κβιλιτάϊα, όταν η μπάλα την μια φορά σταμάτησε στο δοκάρι, και την άλλη σε κενή εστία ο Γεωργιανός για καλή μας τύχη έστειλε την μπάλα έξω.

Γενικά οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να ανέβουν, και ειδικά Χάμπος και Κούσουλος να αναλάβουν περισσότερες πρωτοβουλίες και να βοήθησουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να αναπτυχθεί πιο ορθόδξα στην επανάληψη.

OMONOIA: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Αλιούμ, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους.

Στον πάγκο οι: Παπαστυλιανού, Μάθιους, Σιπριάνο, Κασάμα, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέζιακς, Μπασιρού, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Εφραίμ, Τσεμπάκ, Κβιλιτάια, Σούσιτς, Ντάλσιο, Σαρφό, Κοσταντίνοφ, Ντονγκαλά.

Στον πάγκο οι: Χριστοδούλου, Σιπριάνο, Γιέφτε, Γουίλσον, Βιγιαφάνεζ, Μαϊόλι, Κρέσπο, Σατσιάς, Τομανέ, Γουίλερ, Μεχρί, Δώνης.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαρφό.

Διαιτητής: Jovanovic Srdjan
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Markovic Momcilo
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

Autoremarketing

Bet on Alfa