ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠελάτες μου! Τρίτη νίκη απέναντι στο Αποελ και καλό...

Πελάτες μου! Τρίτη νίκη απέναντι στο Αποελ και καλό Πάσχα!


*Μέγας χορηγός μετάδοσης: Novibet | Xορηγός μετάδοσης: CablenetSports | Υποστηρικτής: Πράσινη Κερκίδα

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πριν από λίγο το Αποελ με 1-0 στο Γ.Σ.Π σε αγώνα για τη 9η αγωνιστική των Play – Off του πρωταθλήματος CYTA. 3η νίκη απέναντι στους γαλαζοκίτρινους στο φετινό πρωτάθλημα με την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ κλειδώνει οριστικά την 3η θέση που της εξασφαλίζει Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να επιτεθεί ορθόδοξα στην μεγαλύτερη διάρκεια, φτάνοντας στο περιοχή του Αποελ όμως το μυαλό δεν ήταν καθαρό με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές προϋποθέσεις και να μην γίνει τελική προσπάθεια στην εστία του Μπέλετς, πέραν από ένα μακρινό σουτ του Κούσουλου.

Από την άλλη το Αποελ, ειδικά στην κόντρα είναι πολύ επικίνδυνο, με τον Εντογκαλά αιχμή του δόρατος να δημιουργεί πολλά προβλήματα. Οι γαλαζοκίτρινοι έφτιαξαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κβιλιτάϊα, όταν η μπάλα την μια φορά σταμάτησε στο δοκάρι, και την άλλη σε κενή εστία ο Γεωργιανός για καλή μας τύχη έστειλε την μπάλα έξω.

Στο δεύτερο μέρος ανέβηκαν παίκτες κλειδιά, ο Κούσουλος και ο Χάμπους πήραν πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα η ομάδα μας να είναι πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο της. Η υπεροχή αυτή εξαργυρώθηκε με γκολ, όταν ο Σεμέδο έπιασε το μακρινό δυνατό σουτ, απέκρουσε ο Μπέλετς, και στο ριμπάουντ ο Σίμιτς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ένα γκολ που έδωσε φτερά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς το γήπεδο έμοιαζε με ηφαίστειο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε το προβάδισμα της παίζοντας έξυπνα και ροκανίζοντας τον χρόνο. Το Αποελ δεν απείλησε και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη.

Μπράβο σε όλους τους συνετελέστες, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμο που τα έδωσαν όλα!

OMONOIA: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής (62’Στεπίνσκι), Αλιούμ, Σίμιτς (86’Μπασιρού), Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους (90+2’Κασάμα).

Στον πάγκο οι: Παπαστυλιανού, Μάθιους, Σιπριάνο, Κασάμα, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέζιακς, Μπασιρού, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Εφραίμ (65’Δώνης), Τσεμπάκ (76’Ζέφτε), Κβιλιτάια (76’Τομανέ), Σούσιτς, Ντάλσιο, Σαρφό (83’Βιγιαφάνιες), Κοσταντίνοφ (76’Μαϊόλι), Ντονγκαλά.

Στον πάγκο οι: Χριστοδούλου, Σιπριάνο, Ζέφτε, Γουίλσον, Βιγιαφάνες, Μαϊόλι, Κρέσπο, Σατσιάς, Τομανέ, Γουΐλερ, Μεχρί, Δώνης.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαρφό/Σεμέδο.

Διαιτητής: Jovanovic Srdjan
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Markovic Momcilo
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

Autoremarketing

Bet on Alfa