ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤώρα είναι η ώρα, για την ουσία και το...

Τώρα είναι η ώρα, για την ουσία και το γόητρο!

Σε κάποια χρονικά στάδια μέσα στη σεζόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ κλήθηκε να δώσει σημαντικά παιχνίδια που θα της επέτρεπαν να διαφοροποιήσει το σκηνικό στα ψηλά. Ήταν τέτοια, που το αποτέλεσμά τους είτε θα την έσπρωχναν στο απόγειό της είτε θα την κρατούσαν στάσιμη. Δυστυχώς έγινε το δεύτερο, με αποτέλεσμα να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να ανέλθει βαθμολογικά. Τελευταία περίπτωση, το ματς με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, που εξανέμισε τις ελπίδες διεκδίκησης του τίτλου.

Bet on Alfa

Γι’ αυτό και το αυριανό ντέρμπι με τον Αποέλ, που το αποτέλεσμά του θα κρίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, χωρίς να σημαίνει ότι θα τελειώσει κάτι αφού θα ακολουθήσει και το ματς με την Πάφος FC, δίνει τη δυνατότητα έστω και τώρα να γίνει το άλμα. Δεν θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πετάξει άλλη μια χρυσή ευκαιρία, πόσο μάλλον αυτή που κρίνει τον στόχο της μέσω πρωταθλήματος, το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αυτό που έχει να κάνει, λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ στο αυριανό ντέρμπι, είναι να παρουσιαστεί έτοιμη από κάθε άποψη και αποφασισμένη για να πάρει το ζητούμενο. Θα έχει ως στήριγμά της, χιλιάδες οπαδούς της που ετοιμάζονται να γεμίσουν το ΓΣΠ. Άλλωστε, πέρα από την ουσία είναι και το γόητρο. Η αγωνιστική εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερη από το προηγούμενο παιχνίδι, να θυμίσει αυτές των αγώνων που προηγήθηκαν και τότε μπορεί!

Autoremarketing

Bet on Alfa