ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑχ και πάλι αχ...

Αχ και πάλι αχ…

Ναι, η ΟΜΟΝΟΙΑ που βλέπουμε επί Γιάννη Αναστασίου μπορούσε για τον τίτλο. Δυστυχώς, χάθηκαν βαθμοί με αντιπάλους που της στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Τους τέσσερις χαμένους βαθμούς με την ΑΕΖ, που υποβιβάστηκε, τους δύο με την Καρμιώτισσα, το χαμένο πέναλτι με την Πάφος FC στα πλέι οφ… Κρίμα και πάλι κρίμα.

Bet on Alfa

Ωστόσο, όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπεις μπροστά, μαθαίνεις από τα λάθη σου και γίνεσαι πιο δυνατή. Αυτό θα πρέπει να κάνει απ’ εδώ και στο εξής. Σφραγίστηκε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, δείχνοντας συνέπεια αφού για πέμπτη διαδοχική χρονιά θα είναι παρούσα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ακόμη, με το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα, της δίνεται η δυνατότητα να πάει ξέγνοιαστη στο τελευταίο ματς με την Πάφος FC, με τον Αναστασίου να διαχειρίζεται αναλόγως το ρόστερ του.

Απ’ εδώ και πέρα, όλη η προσοχή είναι στον τελικό κυπέλλου. Όλοι στο πράσινο οικοδόμημα ζουν και αναπνέουν για το ματς της 18ης Μαΐου, εκεί όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να σηκώσει την κούπα για τρίτη σερί σεζόν. Να κλείσει την τρέχουσα περίοδο με τον ιδανικότερο τρόπο, μ’ ένα τρόπαιο. Αξίζει στην προσπάθεια των παικτών της, που έκαναν ιδιαίτερα το τελευταίο δίμηνο και στον μεγάλο κόσμο της.

Autoremarketing

Bet on Alfa