ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟλή η προσοχή πλέον στο ραντεβού με την ιστορία!

Ολή η προσοχή πλέον στο ραντεβού με την ιστορία!

Μετά την εξασφάλιση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, η προσοχή όλων μας στρέφεται πλέον στο ραντεβού με την ιστορία καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 18 Μαϊού διεκδικεί το 17ο Κύπελλο στην ιστορία της, και 3ο συνεχόμενο. Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει από τους ποδοσφαιριστές αυτές τις ημέρες του Πάσχα ( Μεγάλη Παρασκεύη – Μεγάλο Σάββατο – Κυριακή του Πάσχα), να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, και όλοι να επιστρέψουν πίσω στις προπονήσεις υγιείς και να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου.

Bet on Alfa

Ενδιάμεσα μπορεί να υπάρχεια ακόμη ένας αγώνας για να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, όμως στην πραγματικότητα κανένας δεν θα ασχοληθεί με αυτόν. Όλο το βάρος θα πέσει στην αναμέτρηση με την Πάφο στο Γ.Σ.Π στις 18 του Μάη.

Όλοι γνωρίζουν πως απέναντι μας έχουμε μια πολύ ποιοτική και διψασμένη ομάδα, η οποία διεκδικεί τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σεβασμός υπάρχει στον αντίπαλο, όμως φόβος κανένας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μαζί με τον κόσμο της θα τα δώσει όλα για την κατάκτηση ακόμη ενός τροπαίου με το οποίο θα εμπλουτίσει την πλούσια τροπαιοθήκη της. Και πρέπει να είναι πάνετοιμη γι’ αυτό το ραντεβού!

Autoremarketing

Bet on Alfa