ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠολύ πιο απλά κι εύκολα τα πράγματα για να...

Πολύ πιο απλά κι εύκολα τα πράγματα για να γίνει σωστός προγραμματισμός!

Μετά από μια περιπετειώδη χρονιά που φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος της, άρχισε η συζήτηση στα Ομονοιάτικα στέκια για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μπορεί η προσοχή όλων στην ομάδα να είναι στραμμένη στον τελικό Κυπέλλου, όμως είναι φυσικό επακόλουθο ο κόσμος να συζητά και για την νέα χρονιά.

Bet on Alfa

Κάνουμε μια παρένθεση για να πούμε κι εμείς ότι τα πράγματα στα δικά μας μάτια για την νέα σεζόν είναι πολύ πιο απλά.Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει έναν έμπειρο άνθρωπο στα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον Γιάννης Αναστασίου, τον οποίο εμπιστεύονται με «κλειστά μάτια» πλέον όλοι στο πράσινο οικοδόμημα. Κι αυτή την εμπιστοσύνη την έχει κερδίσει με το σπαθί του μέσα σε δύο μήνες δουλειάς.

Ο Ελλαδίτης μαζί με τον προπονητή της ομάδας μας την νέα σεζόν Βάλντας Νταμπράουσκάς είδαν το ρόστερ, το γνωρίζουν καλά και αυτό που έχουν να κάνουν είναι να το εμπλουτίσουν με 3-4 ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διάφορα. Δεν είναι της ώρας να μιλήσουμε για αποδεσμεύσεις και θέσεις που εκτιμούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ενίσχυση.

Αυτό που έχει σημασία και σημειώνουμε ότι τα πράγματα την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο μπορεί να γίνουν απλά. Φτάνει να αποφύγουν όλοι λάθη του παρελθόντος!

Autoremarketing

Bet on Alfa