ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο μεγάλο κέρδος ενόψει προγραμματισμού

Το μεγάλο κέρδος ενόψει προγραμματισμού

Ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ πέραν των δύο μηνών. Η πρόσληψή του ανακοινώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου, στη θέση του Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού, αλλά έχοντας και την ευθύνη της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ελλαδίτης τεχνικός έκανε εξαιρετική δουλειά, οδήγησε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, αλλά και στον τελικό κυπέλλου.

Bet on Alfa

Η πρόσληψη Αναστασίου, αλλά και Νταμπράουσκας, αποτελεί μεγάλο κέρδος για την ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει προγραμματισμού για τη νέα σεζόν. Ήδη ο Ελλαδίτης έχει πλήρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ και σε συνεργασία με τον Λιθουανό προπονητή θα λάβουν αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Άρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε θέση να τρέξει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν εγκαίρως και έχοντας ξεκάθαρη εικόνα.

Τι θα απομένει, αφού ξεκαθαρίσει το σκηνικό με το υφιστάμενο ρόστερ; Να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές στις θέσεις που θα κριθεί αναγκαίο να καλυφθούν, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσει τη νέα σεζόν να παρουσιάσει δυνατό σύνολο από την αρχή και ικανό να βρεθεί στην κορυφή. Διατηρώντας τις καλύτερες δυνατές επιλογές του υφιστάμενου ρόστερ και προσθέτοντας ακόμη πιο ποιοτικές, ναι, είναι σε θέση να πετύχει πολύ περισσότερα.

Ξεκάθαρα, λοιπόν, θα πρέπει να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις τόσο για το υφιστάμενο ρόστερ όσο και για τις προσθήκες. Όλα στην ώρα τους, βεβαίως, αφού τη δεδομένη στιγμή το βλέμμα είναι επικεντρωμένο στον τελικό κυπέλλου. Εκεί, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει χωρίς το άγχος της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αλλά αποκλειστικά για να σηκώσει την κούπα.

Autoremarketing

Bet on Alfa