ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο πιο τρανό παράδειγμα ο Μίλετιτς...

Το πιο τρανό παράδειγμα ο Μίλετιτς…

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν τρέχει, αλλά η διοίκηση της ομάδας μας θα ανακοινώσει λεπτομέρειες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, μετά τον τελικό κυπέλλου. «Το τονίζουμε για μια ακόμη φορά, δεν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις. Αυτά θα γίνουν μετά τον τελικό. Προεργασία γίνεται εδώ και καιρό, αυτό είναι κάτι που το έχουμε πει αρκετές φορές, σε συνεννόηση του κ. Νταμπράουσκας με τον κ. Γιάννη Αναστασίου και το τμήμα σκάουτινγκ», δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις την περασμένη Τρίτη.

Bet on Alfa

Το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες που ήταν στην αφάνεια μέχρι τον Φεβρουάριο, ανέβασαν την απόδοσή τους κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα κι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο η ΟΜΟΝΟΙΑ να εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, και να διεκδικεί με αξιώσεις το Κύπελλο στον μεγάλο τελικό, βάζουν τους ανθρώπους της ομάδας μας σε σκέψεις.

Πιο τρανό παράδειγμα ο Σέρβος αμυντικός Νεμάνια Μίλετιτς ο οποίος με τις εμφανίσεις του πάει να τρελάνει κόσμο στα τελευταία παιχνίδια. Ο Μίλετιτς μάλιστα μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις, αυτήν του κεντρικού και αυτήν του ακραίου μπακ γεγονός που είναι στα υπέρ του.

Τόσο για την περίπτωση του Μίλετιτς όσο και για άλλους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ που λήγουν τα συμβόλαια τους, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά της 18 του Μάημ

Autoremarketing

Bet on Alfa