ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜεγαλώνει η προσμονή όσο πλησιάζει ο τελικός

Μεγαλώνει η προσμονή όσο πλησιάζει ο τελικός

Βρισκόμαστε 14 ημέρες μακριά από τον τελικό κυπέλλου. Το μυαλό όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να μην είναι εκεί, στο ματς που θα κρίνει έναν τίτλο και θα θελήσει να τον βάψει πράσινο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει σ’ αυτό το καθοριστικό ματς ως Ευρωπαία και με τον αέρα της θα θελήσει για Τρίτη διαδοχική σεζόν να σηκώσει την κούπα και να στείλει τον κόσμο της στους επτά ουρανούς.

Bet on Alfa

Όσο ο τελικός της 18ης Μαΐου πλησιάζει, η προσμονή όλο και μεγαλώνει. Για όλους! Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοικούντες και κόσμου. Ο Πράσινος Λαός αναμένει υπομονετικά την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού, αφού προηγηθεί η σύσκεψη με την Αστυνομία, τα οποία θα κάνει ανάρπαστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Άλλωστε, τα περίπου 9.000 εισιτήρια που θα δοθούν στις φιναλίστ, μοιάζουν πολύ λίγα για να ικανοποιήσουν τις χιλιάδες οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για την ώρα, οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν και το σημερινό ρεπό τους με την οικογένειά τους και από αύριο θα στρωθούν και πάλι στη δουλειά. Αρχικά για το ματς πρωταθλήματος με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαΐου και ακολούθως για τον τελικό. Ο Αναστασίου, που έχει το βλέμμα στους Φαμπιάνο και Λανγκ, θα θελήσει να κάνει την καλύτερη διαχείριση του ρόστερ, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάει έτοιμη και γεμάτη στον τελικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa