ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦουλάρει και βλέπει μόνο Πάφος FC

Φουλάρει και βλέπει μόνο Πάφος FC

Μετά το τριήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου στους παίκτες του, σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις και απ’ εδώ και στο εξής επικεντρώνονται στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, που είναι με την Πάφος FC. Η σημασία των δύο αγώνων παντελώς διαφορετική, από τη γη έως τον ουρανό. Το πρώτο χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αφού εξασφαλίστηκε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το δεύτερο καθοριστικό, θα κρίνει τον τίτλο της κυπελλούχου.

Bet on Alfa

Από σήμερα θα ενταθεί η προετοιμασία για το ματς πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, όμως το μυαλό θα είναι στο επόμενο, τον τελικό κυπέλλου της 18ης Μαΐου. Ο Αναστασίου θα δουλεύει και θα προετοιμάζει την ομάδα του για το πρώτο ματς, αλλά θα σκέφτεται το επόμενο και αναλόγως θα λάβει τις αποφάσεις του για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα. Τον διαμοιρασμό του χρόνου συμμετοχής και τους παίκτες που θα θελήσει να προφυλάξει.

Την ίδια ώρα, θα παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης των Φαμπιάνο και Λανγκ. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμοι στον τελικό, ενώ θα είναι ευχής έργον εάν ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είναι σε θέση να πάρει έστω και για ένα ημίχρονο χρόνο συμμετοχής στο ματς πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι πως, θα δούμε εντελώς διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ματς, που θα διεξαχθούν με διαφορά μιας εβδομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa