ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠανέτοιμος να ριχτεί στην προετοιμασία!

Πανέτοιμος να ριχτεί στην προετοιμασία!

Ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, ο Νόβιτσα Εράκοβιτς. Τον περασμένο Ιούλιο υπέστη ρήξη χιαστών, χάνοντας έτσι όλη τη χρονιά. 

Bet on Alfa

Ο Μαυροβούνιος διεθνής ξεπέρασε ωστόσο το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, προπονείται κανονικά, ανεβάζοντας συνεχώς στροφές και είναι πανέτοιμος να ριχτεί στην προετοιμασία για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας την νέα σεζόν.

Ο Εράκοβιτς ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το περασμένο καλοκαίρι, και τα πρώτα μηνύματα ήταν αρκετά ελπιδόφορα, για το τι μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Σε ηλικία 24 χρονών, έχει πλούσιο παλμαρέ καθώς πανηγυρίσε πρωταθλήμα και Κύπελλο με Σουτζιεκά Μαυροβουνίου, ενώ έδωσε και αρκετές αναμέτρησης σε προκριματικούς στην Ευρώπη. Είναι διεθνής με το Μαυροβούνιο και μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις “8” και “10”.

Με δεδομένο ότι ο Ρομάν Μπεζούς δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Νταμπράουσκας στα πρώτα στάδια της νέα χρονιάς, σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, ελπίζουμε ο Εράκοβιτς να είναι ποδοσφαιριστής αυτού του επιπέδου που μας παρουσίασε πέρσι ο Γέσπερ Γιάνσον (ήταν προσωπική του επιλογή ο Εράκοβιτς), και να μπορέσει να ανταποκριθεί, προσφέροντας στην ομάδα μας τα αναμενόμενα.

Autoremarketing

Bet on Alfa