ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣτην τελική ευθεία με την ίδια συνέπεια

Στην τελική ευθεία με την ίδια συνέπεια

Δύο μόλις παιχνίδια απομένουν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ολοκληρώνοντας τη σεζόν. Αυτό του πρωταθλήματος με την Πάφος FC το προσεχές Σάββατο εκτός έδρας και το τελευταίο με τον ίδιο αντίπαλο, που αφορά στον τελικό κυπέλλου στις 18 Μαΐου στο ΓΣΠ. Ένα ματς, ένας τίτλος!

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ως στόχο να πορευθεί στην τελική ευθεία με την ίδια συνέπεια που παρουσίασε επί Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της. Να έχει συνέπεια τόσο στην εμφάνισή της όσο και στα αποτελέσματα. Έδειξε ικανή να μπορεί να συνδυάσει και τα δύο, αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τα προσεχή ματς και ιδιαίτερα για τον τελικό.

Όποιοι κι αν κλήθηκαν να αγωνιστούν, ποδοσφαιριστές που κάλυψαν το κενό συμπαικτών τους που για διάφορους λόγους δεν ήταν διαθέσιμοι σ’ όλα τα ματς, τους αντικατέστησαν επάξια. Ο Αναστασίου έχει σε πλήρη ετοιμότητα όλους τους ποδοσφαιριστές και τους έδωσε να καταλάβουν ότι όλοι είναι χρήσιμοι. Κάποιοι αγωνίζονται περισσότερο και άλλοι λιγότερο, όμως ο καθένας είναι απαραίτητος σε μια ομάδα και μια μεγάλη σειρά αγώνων.

Για την ώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το παιχνίδι πρωταθλήματος, όμως στο μυαλό του Ελλαδίτη προπονητή δεν μπορεί να μην είναι ο τελικός. Γι’ αυτό και τις όποιες αποφάσεις για το αρχικό σχήμα θα τις λάβεις σκεπτόμενος και το μεγάλο παιχνίδι της 18ης Μαΐου. Ενδέχεται, λοιπόν, να παρουσιάσει δύο εντελώς διαφορετικές ενδεκάδες, σε μια προσπάθεια να προφυλάξει και να ξεκουράσει τις βασικές επιλογές του.

Autoremarketing

Bet on Alfa