ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤα τελευταία πιο σημαντικά 100 μέτρα ενός επίπονου μαραθώνιου!

Τα τελευταία πιο σημαντικά 100 μέτρα ενός επίπονου μαραθώνιου!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από χθες μπήκε στην προετοιμασία των δύο τελευταίων αγώνων της σεζόν, με την Πάφο. Αφήσε στην άκρη τις διακοπές του Πάσχα και φουλάρει για τα τελευταία 100 σημαντικά μέτρα μιας δύσκολης και απαιτητικής σεζόν.

Bet on Alfa

Το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής θα γίνει στο Παφιακό στάδιο την ερχόμενη βδομάδα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κατεβαίνει χαλαρά και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο καθώς έχει “κλειδώσει” την 3η θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα αγωνιστικής περιόδο.

Μια εβδομάδα αργότερα στις 18 του Μάη στο ΓΣΠ το σκηνικό θα είναι εντελώς διαφορετικό, με την ομάδα μας να θέλει διακαώς το βαρύτιμο τρόπαιο στον τελικό Κυπέλλου.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κάνεις πως μιλάμε για δύο αγώνες με τον ίδιο αντίπαλο σε διάστημα επτά ημερών, που καμιά σχέση δεν έχει ο ένας με τον άλλο όσον αφορά την εικόνα και την διάθεση που πρέπει να βγάλει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Γιάννης Αναστασίου λοιπόν και οι συνεργάτες του καλούνται να έχουν έτοιμη την ομάδα για τον μεγάλο τελικό, διαχειρίζοντας σωστά το ρόστερ τους στο παιχνίδι και της τελευταίας αγωνιστικής που μεσολαβεί.

Autoremarketing

Bet on Alfa