ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ έξοδος στην Πάφο, και οι δύο ιδιαιτερότητες!

Η έξοδος στην Πάφο, και οι δύο ιδιαιτερότητες!

Μπορεί για την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι βαθμολογικά αδιάφορο το παιχνίδι απέναντι στην Πάφο για την 10η και τελεύταια αγωνιστική των Play – Off, παρόλα αυτά όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ, στόχος είναι η νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου, κινήτρου και βαθμολογικής θέσης.

Bet on Alfa

Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδίαιτερο καθώς θα είναι τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος του Γιάννη Αναστασίου ως προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θέλει να κλείσει αυτό τον κύκλο όπως άρχισε. Με νίκη, όπως στην πρώτη αγωνιστική των Play – Off όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ υπό τις οδηγίες του κέρδισε τον Άρη εκτός έδρας με 1-2 και ξεκίνησε την αντεπίθεση της.

Επίσης ακόμη μια ιδιαιτερότητα του αγώνα, είναι πως ο Ελλαδίτης τεχνικός θα ταξιδέψει στο Παφιακό με την ΟΜΟΝΟΙΑ όχι για πρώτη φορά αλλά για δεύτερη. Στην πρώτη του παρουσία στην ομάδα μας την σεζόν 2018-2019 και συγκεκριμένα στις 26 Ιανουάριου 2019 ηττήθηκε από την Πάφο εκτός έδρας με 1-0 από το γκολ του Άνταμ Νέμετς από το σημείο του πέναλτι. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι μια καλή εύκαιρια να πάρει το αίμα του πίσω, με ένα διπλό που θα δώσει ώθηση στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τον μεγάλο τελικό Κύπελλου της 18ης του Μάη με αντίπαλο και πάλι την Πάφο.

Autoremarketing

Bet on Alfa