ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ τρίτη σερί κούπα εξιτάρει όλους στο πράσινο οικοδόμημα

Η τρίτη σερί κούπα εξιτάρει όλους στο πράσινο οικοδόμημα

Το ματς πρωταθλήματος με την Πάφο πλησιάζει για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως το μυαλό είναι στον τελικό κυπέλλου. Εκεί που θα κριθεί ένας τίτλος, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να διεκδικεί τρίτο διαδοχικό τρόπαιο, δείγμα της σταθερότητας των τελευταίων χρόνων. Η τρίτη σερί κούπα εξιτάρει όλους στο πράσιν οικοδόμημα, θέλοντας να κλείσει ιδανικά η σεζόν, έχοντας ήδη εξασφαλισμένη θέση στην Ευρώπη.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε καλό φεγγάρι, το φώναξε με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της και έτσι θα θελήσει να πορευτεί μέχρι τέλους. Στο παιχνίδι του Σαββάτου, αν και θα παίξει με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, θα ψάξει άλλη μια νίκη, ενώ το σημαντικότερο είναι η επιτυχία στις 18 Μαΐου, που θα τη στέψει κυπελλούχο.

Ο Αναστασίου δουλεύει με τους παίκτες του, προσεγγίζοντας αναλόγως τα παιχνίδια. Προτίθεται στο ματς πρωταθλήματος να ξεκουράσει και να προφυλάξει βασικούς παίκτες, δίνοντας την ευκαιρία σε άλλους και την ίδια ώρα θα δουλέψει στο πλάνο τελικού. Παιχνίδι που είναι δίχως αύριο και η κάθε λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της και θα πρέπει να είναι με το μέρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Όσο για τον Στεπίνσκι, ο τραυματισμός του είναι επιπόλαιος και δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τον τελικό. Ο Φαμπιάνο ίσως να είναι στην αποστολή του αγώνα πρωταθλήματος. Όσο για τον Λανγκ, για την ώρα όλα είναι πιθανά ενόψει τελικού.

Autoremarketing

Bet on Alfa