ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠάει για «διπλό»... κι έφυγε για τελικό!

Πάει για «διπλό»… κι έφυγε για τελικό!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρωνει την προετοιμασία της για την αυριανή τελευταία παράσταση στο πρωτάθλημα, που τη φέρει αντιμέτωπη με την Πάφος FC εκτός έδρας. Η προσπάθεια θα είναι να φθάσει στο «διπλό», κλείνοντας ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, παρόλο που τη δουλειά την έκανε προηγουμένως και αναμένεται να παρουσιαστεί με αλλαγές στη σύνθεσή της.

Bet on Alfa

Έστω κι αν για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι αδιάφορο βαθμολογικά το ματς, έστω κι αν θα παίξει με πολλά νέα πρόσωπα, θα επιδιώξει το «διπλό». Δεν θα αδιαφορήσει. Αντιθέτως, όσοι θα παίξουν έχουν να δείξουν και να δώσουν πολλά. Αφού, λοιπόν, ψάξει τη νίκη, αμέσω μετά θα τρέξει για τον τελικό κυπέλλου. Εκεί είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων στον Σύλλογο, έχοντας στόχο την τρίτη διαδοχική κατάκτηση του τροπαίου.

Πανηγυρίζοντας το τρόπαιο η ΟΜΟΝΟΙΑ, θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ και έστω κι αν θα αρχίσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο, θα έχει δεύτερη ευκαιρία. Σε ενδεχόμενο αποκλεισμό σε οποιοδήποτε γύρο, θα συνεχίσει στον επόμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Μεγάλη η πρόκληση!

Ο Αναστασίου θα αποφασίσει σήμερα εάν θα συμπεριλάβει τον Φαμπιάνο στην αποστολή και κατά πόσο είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Στεπίνσκι θα προφυλαχθεί. Σίγουρα, όμως, θα προβεί σε αλλαγές, θέλοντας να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το έμψυχο δυναμικό ενόψει τελικού.

Autoremarketing

Bet on Alfa