Bet on Alfa
ΑρχικήΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑΑνοιχτά «μέτωπα» για όλες τις θέσεις ενίσχυσης

Ανοιχτά «μέτωπα» για όλες τις θέσεις ενίσχυσης

Bet on Alfa

Αρχίζοντας από πίσω προς τα μπρος, η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως είπε και ο Νταμπράουσκας, ψάχνει παίκτες για το κέντρο της άμυνας, το δεξί άκρο της άμυνας, στα εξτρέμ και επιτελικό μέσο. Αυτές είναι οι κύριες και άμεσες θέσεις που θέλει να καλύψει η ΟΜΟΝΟΙΑ ώστε να είναι γεμάτη και έτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους της. Στην πορεία, είπαμε, είναι πιθανό το ενδεχόμενο και για επιθετικό.

Bet on Alfa

Σήμερα, με απογευματινή προπόνηση, ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Αύριο οι παίκτες θα πάρουν ρεπό και τη Δευτέρα το πρωί (11:15) η αποστολή αναχωρεί για την Πολωνία, εκεί που ο Νταμπράουσκας θα χτίσει τη νέα ΟΜΟΝΟΙΑ. Δύο 24ωρα πριν την αναχώρηση, η ΟΜΟΝΟΙΑ καταβάλλει προσπάθεια να υλοποιήσει τουλάχιστον άλλη μια μεταγραφή, την τέταρτη μετά τους Εβάντρο Κόστα, Γιάννη Μασούρα και Ματέο Μάριτς.

Για τις τρεις από τις τέσσερις θέσεις που ψάχνει παίκτες, είδαν το φως της δημοσιότητας ονόματα που απασχολούν. Για τα στόπερ αυτό του Μακόσο, για το δεξί άκρο της άμυνας ο Ντιουνκού και για το δεξί άκρο της επίθεσης ο Μπαρσεγκιάν. Το omonoia24 έψαξε το θέμα με τον Αρμένιο διεθνή εξτρέμ και όντως είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον. Δεν είναι εύκολη περίπτωση, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να τον αποκτήσει αφού πρόκειται για πολύ καλή επιλογή.

Ανοιχτά «μέτωπα» παντού, σε μια προσπάθεια να προκύψει νέα προσθήκη. Θα γίνει εφικτό; Η απάντηση σύντομα. Σε διαφορετική περίπτωση οι επόμενες μεταγραφές θα υλοποιηθούν στην παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πολωνία.

Bet on Alfa