Bet on Alfa
ΑρχικήΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑΣειρά παίρνει του κεντρικού αμύντικου!

Σειρά παίρνει του κεντρικού αμύντικου!

Bet on Alfa

Η 4η μετάγραφη του φετινού καλοκαιριού αποτελεί πλέον δεδομένη με την Άλφα Ντιούνκου να ανακοινώνεται πριν από λίγο από την ΟΜΟΝΟΙΑ με συμφωνία 2+1 χρόνια. Ο 22 χρόνος Σενεγάλεζος μαζί με τον Ελλαδίτη Γιάννη Μασούρα θα συνθέσουν ένα αρκετά καλό και ποιοτικό δίδυμο για το δεξί άκρο της άμυνας.

Bet on Alfa

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ γυρίζει σελίδα και επικεντρώνεται στην προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού ο οποίος θα δώσει βάθος και ποιότητα στις επιλογές για την συγκεκριμένη θέση. Στο πρόσκηνιο είναι η περίπτωση του 20 χρόνου Κριστ Μακκόσο που αποκάλυψε η ιστοσελίδα, για τον οποίο ενδιαφέρται πολύ η ομάδα μας, μετά από εισήγηση του Γάλλου αρχισκάουτερ Ντεσό.

Επίσης το περασμένο Σάββατο Σουηδικό δημοσίευμα έφερε στην επιφάνεια και το όνομα του 31 χρόνου διεθνή Σουηδού αμυντικού Φίλιπ Ελάντερ, ο οποίος μετά τον υποβίβασμο της Δανέζικης Οντένσε κυκλοφορεί ελεύθερος και φαίνεται να εξετάζεται από την ΟΜΟΝΟΙΑ η περίπτωση.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η κάλυψη της θέσης του κεντρικού αμύντικου, αποτελεί προτεραίτοτηα πλέον για την ΟΜΟΝΟΙΑ και πολύ σύντομα θα προκύψουν εξέλιξεις!

Bet on Alfa