* Η στήλη ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απόψεις αναγνωστών του OMONOIA24 που αποστέλλονται στο email επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας. Δημοσιεύονται χωρίς να σημαίνει ότι εκπροσωπούν την ιστοσελίδα
Προς ΔΣ Αθλητικού Σωματείου Ομόνοια Λευκωσίας,
Θα ήθελα να σας μεταφέρω την απογοήτευση και το θυμό μου, όπως πιστεύω και πλήθος άλλων Ομονοιατών, αναφορικά με «ακατανόητη» απόφαση σας να διατεθούν εισιτήρια του σημερινού τελικού βόλεϊ γυναικών αποκλειστικά στους κατόχους privilege cards. Βάζω τη λέξη ακατανόητη σε εισαγωγικά (« »), αφού ο λόγος της απόφασής σας είναι προφανής και έχει να κάνει βεβαίως με την πρόθεση της Θύρας 9 να δώσει μαζικό παρών στον αγώνα. Ως εκ τούτου θεωρώ την απόφασή σας εντελώς άστοχη, προβοκατόρικη και εμπρηστική που το μόνο που πετυχαίνει είναι αφενός να στερεί απόψε και γενικά στο μέλλον από τους αθλητές των τμημάτων την πολύτιμή βοήθεια της κερκίδας που τόσο έχει λείψει από τα κλειστά τα τελευταία 7 χρόνια και αφετέρου να ρίχνει περεταίρω νερό στο μύλο της διχόνοιας που επικρατεί ανάμεσα στο Λαό της Ομόνοιας μετά το 2018.
Η απόφασή σας επιβεβαιώνει ξανά την αδυναμία σας να αφουγκραστείτε τα αισθήματα και τις αντιλήψεις του συνόλου του κόσμου της Ομόνοιας και όχι μόνο των «αφοσιωμένων» και «πειθαρχημένων» οπαδών που σας περιβάλλουν στο μικρόκοσμο που φαίνεται ότι λειτουργείτε. Για άλλη μια φορά παρουσιάζεστε αγκυλωμένοι σε δογματικές προσεγγίσεις, ανεπαρκείς να ερμηνεύσετε σε βάθος τα γεγονότα του 2018 και το κυριότερο λίγοι, πολύ λίγοι για να ασκήσετε τον πρωτοπόρο ρόλο που καθηκόντως έχετε ως ΔΣ του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου της Κύπρου. Ο ΑΣΟΛ κύριοι είναι ο μεγαλύτερος και ο ενδοξότερος αθλητικός οργανισμός του τόπου, το καμάρι του Λαϊκού Κινήματος με ιστορία βαριά και τιμημένη και έχετε ευθύνη να ανακτήσει το κύρος του και να μεγαλουργήσει ξανά στα γήπεδα και στην κοινωνία. Δεν μπορεί να είναι δέσμιος μικροπολιτικών και παραγοντισμού, ούτε να είναι η ουρά και ο κομπάρσος της οικονομικής επένδυσης οποιουδήποτε.
ΥΓ. Αν από τις συνημμένες φωτογραφίες προτιμάτε αυτήν του άδειου, παγωμένου Ελευθερία από αγώνα της μόνιμης πρωταθλήτριας βόλεϊ των τελευταίων χρόνων, καλό είναι να βγείτε να το πείτε ξεκάθαρα.
Συντροφικά,
Μ. Σ.
Μέλος ΑΣΟΛ από το 2011
Κάτοχος Privillege Card (αρ. ******652)
Κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας (Είσοδος Δ1+Δ6, Τμήμα ***, Σειρά *, Θέση **)