Με νίκη και αποχαιρετισμό Σατπάγεφ η Κάιρατ
Η πιθανή αντίπαλος της ομάδας μας στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Κάιρατ Αλμάτι, επικράτησε με 3-0 της Κιζιλζάρ εντός έδρας για το πρωτάθλημα Καζακστάν.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Νταστάν Σατπάγεφ, ο οποίος στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Κάιρατ πριν μετακομίσει στην Τσέλσι, πέτυχε δύο γκολ στο 57ο και στο 86ο λεπτό. Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Ισμαΐλ Μπεκμπολάτ στο 84′.
Η Κάιρατ έφτασε τους 30 βαθμούς σε 15 αγώνες και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και την Ορνταμπάσι, έχοντας όμως δύο παιχνίδια περισσότερα από την πρωτοπόρο.
Η εξέλιξη αυτή παρουσιάζει ενδιαφέρον για την ομάδα μας, καθώς η Κάιρατ αποτελεί μία από τις πιθανές αντιπάλους της στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.







