Με 29 ποδοσφαιριστές στην Πολωνία – Η 1η μέρα και το πρόγραμμα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται από το πρωί στο Κίελτσε της Πολωνίας, έπειτα από ένα πολύωρο αεροπορικό και οδικό ταξίδι, φτάνοντας στον προορισμό της για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


Με την αποστολή ταξίδεψαν 29 ποδοσφαιριστές ανάμεσα τους καιοι διεθνείς που ενσωματώθηκαν για την προετοιμασία της ομάδας μας.

Έκτος έμειναν οι Μουσιαλόφσκι και Μαέ. Ο πρώτος φαίνεται να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας, ενώ ο δεύτερος θα ταξιδέψει στο Μεξικό για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Άτλας.


Όσον αφορά τον Κακουλλή, πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως εξασφάλισε ειδική άδεια από τον Άρη, ώστε να βρίσκεται στην Πολωνία μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, να γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να ενταχθεί στις προπονήσεις.


Η προετοιμασία ουσιαστικά αρχίζει από αύριο, καθώς σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πραγματοποιήσει αποθεραπεία και μια χαλαρή προπόνηση λόγω της ταλαιπωρίας από το πολύωρο ταξίδι.


Οι εντάσεις θα ανεβούν από αύριο, ενώ την 1η Ιουλίου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους.

Δειτε το βίντεο που ετοίμασε η ΟΜΟΝΟΙΑ από την πρώτη μέρα παρουσίας της ομάδα μας στο Κιελτσε.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Με 29 ποδοσφαιριστές στην Πολωνία – Η...
Πολλά περισσότερα πλέον από αυτόν
Πλάνα από την 1η ημέρα στο Κιέλτσε της...
Μετά τον δεξί μπακ βασική προτεραιότητα τώρα και...