Απρόοπτο για την Καϊράτ μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ορνταμπάσι, καθώς ο Ζορζίνιο αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα. Ο Ζιορζινιο δέχτηκε χτύπημα στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης και πέρασε έκτος με την Καίρατ να παίζει με 10 ποδοσφαιριστές για 6 λεπτά.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποχώρησε αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Ραφαέλ Ουραζμπάχτιν να προχωρά πολύ νωρίς σε αλλαγή, λίγες μόλις ημέρες πριν από τη ρεβάνς με την ΟΜΟΝΟΙΑ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Πλέον, μένει να διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Ζορζίνιο και κατά πόσο θα επηρεάσει τη συμμετοχή του στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.





