Κλείδωσε η συμφωνία. Ποια κίνηση ματ έκανε ο Παπασταύρου τη τελευταία στιγμή.

Κατάληξη είχαν οι διαπραγματεύσεις της ομάδας των τριών  με τον επενδυτή Παπασταύρου λίγο μετά το μεσημέρι σήμερα.

Όπως γράψαμε το πρωί οι συζητήσεις ήταν πολύωρες διότι τα θέματα που έπρεπε να επιλυθούν ήταν πολλά.

Η ομάδα των τριών Ομονοιατών που είχε τη πρωτοβουλία έθεσε στον Παπασταύρου βασικά ζητήματα που αφορούσαν τη συμφωνία διαχείρισης αλλά και την νέα εταιρεία που θα συσταθεί, απόρροια των προβληματισμών που τέθηκαν στο Σεμέλη 2 την Μεγάλη Πέμπτη, αλλά και θεμάτων που τέθηκαν από άλλα πρόσωπα.

Σήμερα, όπως έγκυρα πληροφορούμαστε, ο Παπασταύρου με δική του πρωτοβουλία, και αφουγκραζόμενος τα όσα λέχθηκαν από την ομάδα των τριών, συμφώνησε στο να προβεί σε μία κίνηση η οποία αναμένεται να άρει τις ανησυχίες της μεγάλης πλειοψηφίας των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ σε σχέση με την συμφωνία.

Αυτή η κίνηση ενδεχομένως να έχει σχέση με την μετοχική σύνθεση της νέας εταιρείας, επιτρέποντας και στο κόσμο να συμμετέχει ως μέτοχος αντί να είναι ο ίδιος μοναδικός μέτοχος, ή με την σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της νέας εταιρείας. Αυτά ήταν δύο καυτά θέματα που προβλημάτιζαν την πλειοψηφία του κόσμου.

Επομένως υπάρχει κατάληξη στις βασικές αρχές με την ομάδα των τριών.

Το επόμενο βήμα είναι ο ίδιος ο Παπασταύρου να δημοσιοποιήσει τη πρόταση του. Χρονικά αυτό αναμένεται να γίνει εντός των ημερών.

Στη συνέχεια θα εξαγγελθεί συνδυασμός που θα στηρίξει την πρόταση και θα διεκδικήσει τις εκλογές στις 28 Απριλίου.

 

 


ΣΧΕΤΙΚΑ

O24Pod:”100 και πάμε για τα 200″ (Βίντεο)
Φωτορεπορτάζ από την τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό...
Δημοσίευμα: Έχει ρίξει γέφυρες στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Κακουλλής…
Μάντζιος:”Παιχνίδια που κρύβουν παγίδες – Έπρεπε να φύγει...