Η επόμενη ημέρα…

Το κεφάλαιο Γέσπερ Γιάνσον έκλεισε οριστικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν καλά – καλά ανοίξει, καθώς νωρίς το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της με τον Σουήδο. Είναι βέβαιο πως δεν κλείνει εδώ ο κύκλος των απολύσεων – αποδεσμεύσεων καθώς τα επόμενα 24 ώρα αναμένονται κι άλλοι που συμμέτειχαν στο φετινό χτίσιμο της ομάδας αλλά και στην καταθλιπτική πορεία της, να περνούν την πόρτα της εξόδου.

Το ζήτημα που πρέπει να δει πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η επόμενη ημέρα. Το ρόστερ μας όπως είναι στελεχωμένο σήμερα, δεν μπορεί για μεγάλα πράγματα κι αυτό είναι δεδομένο. Σίγουρα δεν λέμε να ψηλώσει λεύκη σημαία, παρόλα αυτά πρέπει να είμαστε ελικρινείς πρώτα και κύρια με τους εαύτους μας, για να μπορέσει να διορθωθεί η κατάσταση.

Ο Σταύρος Παπασταύρου και το υπόλοιπο Δ.Σ της Εταιρείας οφείλουν από τώρα να πάρουν τις αποφάσεις τους για την νέα χρονιά. Αποφάσεις που θα πείσουν τον κόσμο ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο. Γιατί ο κόσμος αυτή την στιγμή τους έχει γυρίσει την πλάτη. Και χωρίς τον κόσμο της, η ΟΜΟΝΟΙΑ, απλά δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ!


ΣΧΕΤΙΚΑ

Μάλλον το είχαν από την αρχή στο πίσω...
Μια αξιοπρεπής παρουσία τριών χρόνων!
Δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια οι Πολωνοί, οι οποίοι...
Το φιρμάνι και το επίσημο αντίο στον Εράκοβιτς…