"

Μετά τον Εβάντρο να περάσει ο επόμενος….

Μετά την επίσημη ανακοίνωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ της απόκτησης του 28χρόνου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Εβάντρο Κόστα, σειρά παίρνει πλέον η επόμενη μεταγγραφή. Αναστασίου και Νταμπράουσκας βρίσκονται σε συνεχή επαφή και σύντομα θα προκύψουν νεότερα.

Στο φως της δημοσιότητας έπεσαν τις τελεύταιες ημέρες σε δύο περιπτώσεις δεξιών ακραίων αμυντικών από την Ελλάδα.

Πρόκειται για τον Γιάννη Κώτσιρα ο οποίος μάλλον θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά η περίπτωση του κρίνεται πολύ δύσκολη καθώς το κασέ του είναι μεγάλο, και δύσκολα θα μπορέσει να το καλύψει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Επίσης κάποια δημοσιεύματα θέλουν τον ποδοσφαιρίστη να είναι αρνητικός για να αγωνιστεί στην Κύπρο.

Η άλλη περίπτωση αφορά τον Γιάννη Μασούρα, ο οποίος αγωνίζεται στην Αστάνα. Ο Ελλαδίτης ακραίος μπακ επιθυμεί την αποχώρηση από την ομάδα του Καζακστάν, και είναι ζεστός για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον Γιάννη Αναστάσιου, και τον ενδιαφέρει το πρότζεκτ του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.Η περίπτωση του Μασούρα πάντως είναι πιο εύκολη, καθώς είναι και επιθυμία του ίδιου να δοκιμάσει κάπου άλλου την τύχη του.

Το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και για τις δύο περιπτώσεις, έχει να κάνει για τον βασικό δεξιό μπακ καθώς είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί κι άλλος ξένος για την συγκεκριμένη θέση.Εξελίξεις για το όλο θέμα αναμένονται σύντομα!


ΣΧΕΤΙΚΑ

Δημοσίευμα: Έχει ρίξει γέφυρες στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Κακουλλής…
Περνά από εξετάσεις, υπογράφει και ανακοινώνεται – Το...
Το θεωρούν τελειωμένη υπόθεση…
Ρεπορτάζ:Σε επαφές ΟΜΟΝΟΙΑ και Άρης για τον Τζέιντεν...