To τμήμα δρομέων της ΟΜΟΝΟΙΑ στις 24 Ιούλιου 2024, στις 18:00 το απόγευμα πραγματοποεί φιλανθρωπικό GreenFunRun σε συνεργασία με το ίδρυμα Αλκίνος Αρτεμίου.
Μετά από ενημέρωση που είχαμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ οι συμμετοχές μέχρι στιγμής ξεπέρασαν τις 250. Οι άνθρωποι του τμήματος είχαν θέσει ως στόχο τις 200, όμως αντιλαμβάνεστε με τα υφιστάμενα δεδομένα και με 8 ημέρες να απόμενουν μέχρι την εκδήλωση, ο στόχος είναι πολύ μεγάλυτερος πλέον.
Δήλωσε συμμετοχή (https://loom.ly/1MyogpQ) στο GREEN FUN FUN for ALKINOOS FOUNDATION που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Ιουλίου, η ώρα 18:00 στο Πάρκο Αθαλάσσας και μοίρασε μαζί μας αγάπη & φως!
Θα υπάρχει επιλογή για 2 αποστάσεις 7.6km & 3km με 5€ συμμετοχή.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα 99518889 / 99621053 ή στο [email protected].







