ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ ομάδα ήθελε τον… Γερμανό της!

Η ομάδα ήθελε τον… Γερμανό της!

Θα μιλάει και γερμανικά τη νέα σεζόν η Ομόνοια. Μετά τον Γεωργιανό Λεβάν Κακουμπάβα και τον Σέρβο Μίλαν Στεπάνοφ αποκτήθηκε και ο Γερμανός Γιόνας Ακουϊσταπάτσε για το κέντρο της άμυνας. Ο 25χρονος (18.6.1989) στόπερ από το 2008 αγωνιζόταν στην Μπόχουμ. Στα έξι χρόνια με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας αγωνίστηκε σε 127 ματς. Τα 69 από αυτά με την πρώτη ομάδα και τα υπόλοιπα 58 με την δεύτερη ομάδα της Μπόχουμ. Στην λήξασα σεζόν ο ύψους 1.88μ. αμυντικός έπαιξε σε 25 ματς πρωταθλήματος και είναι πολύ καλή σεζόν.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σημαντικό ρόλο στην επιλογή του ποδοσφαιριστή και στην θετική κατάληξη με το σωματείο μας, διαδραμάτισε ο Ράινερ Ράουφμαν. Ο μάνατζερ του Ακουϊσταπάτσε είναι ο ίδιος με του Ποτέ. Τα όσα πληροφορήθηκε ο Καϊάφας για την αξία και το χαρακτήρα του 25χρονου στόπερ, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είχε γεμάτη σεζόν, οδήγησαν τον προπονητή μας στην επιλογή του Ακουϊσταπάτσε.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, με τον οποίο η Ομόνοια ήλθε σε καταρχήν συμφωνία, βρίσκεται στην Κύπρο. Αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο που έχει ήδη υπογράψει.

Με τον Ακουϊσταπάτσε όχι μόνο συμπληρώνεται το ρόστερ, αλλά υπάρχει επιπλέον ένας ποδοσφαιριστής (ξένοι/κοινοτικοί) και κάποιος θα πρέπει να αποχωρήσει. Αυτό αναμένεται να γίνει με το πέρας των αγώνων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Autoremarketing

Bet on Alfa