ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ εμπειρία και η ποιότητα να «σκοτώσει» τον ενθουσιασμό

Η εμπειρία και η ποιότητα να «σκοτώσει» τον ενθουσιασμό

Την εμπειρία της, αλλά και την ποιότητά της ως ομάδας θα προτάξει η Ομόνοια στα παιχνίδια με την Μπούντουτσνοστ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πράσινοι, μπορεί να μείωσαν αισθητά τον προϋπολογισμό τους και να άλλαξαν ριζικά την ομάδα τους, όμως παραμένουν έμπειροι, αφού έχουν στην ομάδα τους παίκτες με πολλές ευρωπαϊκές παραστάσεις. Παράλληλα, στην ομάδα βρίσκονται ποδοσφαιριστές με ποιότητα, που ανεβάζουν το επίπεδο και είναι ικανοί με μια ενέργεια να κάνουν την διαφορά.

Bet on Alfa

Απέναντί τους θα έχουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Μπούντουτσνοστ, χωρίς εμπειρία, παρά μόνο το ταλέντο και τον ενθουσιασμό. Η Ομόνοια προτάσσοντας τα δυνατά της «όπλα», εμπειρία και ποιότητα, είναι σε θέση να «σκοτώσει» τον ενθουσιασμό του αντιπάλου και να πετύχει το στόχο της. Αυτό θα πρέπει να γίνει από το πρώτο ματς, την προσεχή Πέμπτη, στην πόλη Νίκσιτς του Μαυροβουνίου.

Εκεί όπου η ομάδα μας επιβάλλεται να θέσει τις βάσεις για πρόκριση, έτσι ώστε να κάνει πιο εύκολο το έργο της στον επαναληπτικό, γεγονός που θα λειτουργήσει και ως… μαγνήτης για τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο ΓΣΠ, στις 24 Ιουλίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa