ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑνακοίνωση αναφορικά με τον καθορισμό της τιμής των εισιτηρίων...

Ανακοίνωση αναφορικά με τον καθορισμό της τιμής των εισιτηρίων για την σεζόν 2014-15

Σε σχέση με την ανακοίνωση της ΚΟΠ για τις τιμές των εισιτηρίων που αφορούν τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15, η ΟΜΟΝΟΙΑ επιθυμεί να διευκρινίσει τα πιο κάτω:
1. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με επιστολή της προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είχε ζητήσει όπως οι τιμές των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, καθοριστούν από 10 μέχρι 20 ευρώ. Η ΚΟΠ ζήτησε όπως καθοριστεί μόνο μία τιμή και πιο συγκεκριμένα η μέγιστη τιμή.
2. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στις οποίες βρίσκεται ο τόπος, αλλά και για να βοηθήσει τους χιλιάδες των οπαδών της ομάδας μας, να παρευρίσκονται μαζικά στο γήπεδο και να ενθαρρύνουν την ομάδα μας, θα καθορίζει τις καλύτερες δυνατές τιμές, όπως έπραξε και στην περσινή περίοδο, κατά την οποία επανειλημμένα είχε μειώσει στο ελάχιστο τις τιμές των εισιτηρίων. Η μέγιστη τιμή των 20 ευρώ, θα καθοριστεί μόνο σε ελάχιστες εξαιρετικές περιπτώσεις, εάν και εφόσον απαιτηθεί.
3. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαβεβαιώνει τον κόσμο της, τους φίλους και οπαδούς της, ότι κύριος παράγοντας στον καθορισμό της τιμής των εισιτηρίων, αλλά και για όλα τα άλλα οικονομικά διαβήματά της, παραμένει πάντοτε ο παράγοντας άνθρωπος και η δυνατότητά του να ανταποκριθεί χωρίς πρόβλημα στις οικονομικές ανάγκες του Σωματείου μας.
Autoremarketing

Bet on Alfa