ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚωνσταντίνος Σκαμπύλης: " Αν στο γήπεδο ήταν προκλητικός, στην...

Κωνσταντίνος Σκαμπύλης: ” Αν στο γήπεδο ήταν προκλητικός, στην φυσούνα και στον χώρο των αποδυτηρίων ήταν χυδαίος”

O δημοσιογράφος της Cytavision Κωνσταντίνος Σκαπύλης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook μεταφέρει την προσωπική του εμπειρία από το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εναντίον  της ΔΥΝΑΜΟ:

Bet on Alfa

“Δυστυχώς αρκετοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είδαν και όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια του ημιχρόνου και στο τέλος του αγώνα από τον “διαιτητή” Αλεξαντερ Τουτορ στην φυσούνα και στον χώρο των αποδυτηρίων. Επειδή έτυχε να βρίσκομαι εκεί τα είδα όλα πολύ καθαρά και θα τα μεταφέρω έστω και γραπτώς. Αν στο γήπεδο ήταν προκλητικός, στους χώρους που προανέφερα ήταν χυδαίος. Στην ανάπαυλα προκαλούσε τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ερχόταν πρόσωπο με πρόσωπο με αυτούς. Τα ίδια είχαμε και μετά το τέλος του αγώνα. Ο άνθρωπος ήταν χυδαίος. Προκαλούσε παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ακόμα και τον ίδιο τον Κώστα Καϊάφα. Ο άνθρωπος είχε το ύφος του “δολοφόνου” ο οποίος μόλις σκότωσε το θύμα του. Αυτά οφείλουν οι παρατηρητές διαιτησίας που ήταν στον χώρο να τα καταγράψουν και να τα μεταφέρουν στα αρμόδια όργανα της ΟΥΕΦΑ. Έχουν ευθύνη και οι δικοί μας άνθρωποι που ήταν εκεί ως συνοδοί των παρατηρητών πρώην διαιτητές αλλά και νυν παρατηρητές διαιτησίας να κάνουν κάτι.

Τέλος, θα γράψω μόνο αυτό. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

ΥΓ: Μας ξεσπίτωσε μια Ρουμάνα (ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ) με την ανοχή και τη συνενοχή των τάχατις κυβερνώντων και ένας Ρουμάνος (Τουτορ) μας διέλυσε τα όνειρα. Ας είναι καλά και να κοιμούνται ήσυχα. Την αποστολή τους την πέτυχαν στο ακέραιο.”

Autoremarketing

Bet on Alfa