ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΣύνεχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις!!!

Σύνεχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις!!!

Ετοιμάζεται για τη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων η ομάδα φούσταλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει την Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο στάδιο «Ελευθερία», τον Αετό Σολιάς.
Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επιβλήθηκε εκτός έδρας του Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας με 6-0, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ ψηλού επιπέδου φούτσαλ.
Το Τμήμα Φούτσαλ για να μπορέσει να είναι δυνατό και συνεπέστατο στις υποχρεώσεις του, χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ένας πολύ καλός τρόπος για να στηρίξουμε την ομάδα μας είναι η αγορά εισιτηρίου διαρκείας, το οποίο κοστίζει 30 ευρώ και περιλαμβάνει τους 12 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, αλλά και τους εντός έδρας αγώνες κυπέλλου μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού.
Αγοράζοντας το εισιτήριο διαρκείας του Τμήματος Φούτσαλ, αξίας 30 ευρώ, εξασφαλίζουμε θέση στο γήπεδο και στηρίζουμε την προσπάθεια για κατάκτηση του νταμπλ, ενώ προσφέρουμε και σημαντική οικονομική βοήθεια.
Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel», καθώς και από το στάδιο «Ελευθερία», την ημέρα των εντός έδρας αγώνων.

Autoremarketing

Bet on Alfa